Services

Leipäteksti P, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Merimieskirkon Suomi-kauppa Lontoossa

Kaipaatko ruisleipää ja suklaata koti-ikävän hillitsemiseen? Suomi-kaupastamme löydät Lontoon laajimman valikoiman suomalaisia elintarvikkeita ja herkkuja.

Merimieskirkon kahvila Lontoossa

Lontoon suomalaisen merimieskirkon sydän sykkii kirkon kahvilassa. Kahvila on tapaamis- ja kohtaamispaikka sekä suomalaistoiminnan infopiste. Kahvi- tai teekupin seuraksi saat kaupungin parhaat korvapuustit, karjalanpiirakoita ja muita leivonnaisia. Voit ostaa kahvilan tuotteita myös kotiin vietäväksi. Usein tarjolla on myös vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto, jota voit erikseen tiedustella keittiöstä.

Viikonloppuisin ja erikseen tilauksesta tarjotaan suomalaista kotiruokaa.

Kahvilassamme voit lukea suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä ja käytössäsi ilmainen Wi-Fi. Kahvilan yhteydessä on myös suomalainen kirjasto ja pikkuväen leikkinurkka.

Merimieskirkon sauna Lontoossa

Lontoon paras suomalainen sauna löytyy merimieskirkolta – tervetuloa löylyihin!

Aito suomalainen sauna lämpiää kirkolla tiistaista sunnuntaihin.

Tarkistathan mahdolliset saunavuorojen peruutukset ja saunan kiinnioloajat nettisivuiltamme:

Aito suomalainen sauna lämpiää kirkolla tiistaista sunnuntaihin.

Pääsiäisen saunavuorot/ Spring Fair and sauna: Saunavuorot ovat auki 19.3. saakka. Sauna on kiinni 20.-31.3. Please notice that sauna is open until 19.3. and closed during 20.-31.3.

Alaotsikko h2 lorem ipsum dolor sit amet

Leipäteksti P, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed, do eiusmod tempor.