Toimintaa kirkolla

Lapsille ja perheille

Brysselin merimieskirkon lapsi- ja perhetoiminta tarjoaa kohtaamispaikkoja lapsille, vanhemmille, isovanhemmille ja hoitajille.

Perhekerho

Perhekerho on mukana lapsiperheen ja hoitajien arjessa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, vauvasta vaariin ja mummoon. Kerhon ovet ovat auki vanhemmille myös keskusteluja varten. Perhekerho on paikka lasten ja aikuisten ystävyyssuhteiden solmimiseen, arjen kysymyksistä keskustelemiseen ja mukavaan yhdessäoloon.

Kerhoissa lapsi saa lapsi leikkiä, laulaa, liikkua ja askarrella. Kerho on turvallinen paikka lapselle kasvaa toisten lasten seurassa. Ryhmässä lapsi saa kokea osallisuutta ja iloa. Hän oppii toimimaan toisten kanssa jakaen ja toisia huomioiden.

Perhekerho kokoontuu 4.2., 3.3., 26.5. ja 16.6. kello 14-15.30

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule mukaan, kun sinulle sopii. Osallistumismaksu on 2 euroa koko perheeltä.

Kirjaston tilat käytössänne

Kirjastossa voi käydä lasten kanssa leikkimässä silloinkin, kun siellä ei ole järjestettyä toimintaryhmää. Lelulaatikot löytyvät pienestä varastosta kirjaston perältä. Leikkien loputtua lelut voi kerätä ja viedä takaisin varastoon.

Jos haluat ehdottaa uusia toimintaryhmiä, otamme kaikki ideat ilolla vastaan. Lähetä ideasi johtavalle sosiaalikuraattorille sähköpostilla piia.lannenpaa@merimieskirkko.fi

Muskari

Pienten lasten muskarit kokoontuvat Brysselin merimieskirkon kirjastossa keskiviikkoisin kello 10.45-11.15 ja kello 11.30-12. Lapset osallistuvat muskariin aikuisen kanssa. Muskarin hinta on 50 euroa lukukaudelta.

Muskarit kokoontuvat Ylösnousemuksen kappelissa 15.11.-20.12.23 joulukaupan takia. Kappelin osoite on Rue van Maerlant 22, 1040 Bryssel.

Lisätietoja: Piia Lännenpää-De La Cruz
piia.lannenpaa@merimieskirkko.fi

Tukea perheille

Voit kääntyä Brysselin merimieskirkon työntekijöiden puoleen erilaisissa parisuhteeseen ja perhe-elämään liittyvissä kysymyksissäsi. Tarpeen mukaan voimme sopia kertatapaamisesta tai pidemmästä tukiprosessista.

Lisätietoa lapsi-, varhaisnuoriso- ja perhetyöstä antaa
johtava sosiaalikuraattori Piia Lännenpää-De La Cruz
puhelin +32 473 482092
piia.lannenpaa@merimieskirkko.fi