Vapaaehtoiseksi Brysselin merimieskirkolle

Tarvitsemme Brysselin merimieskirkolle kiireapulaisia ja vapaaehtoisia, jotka haluavat sitoutua pidemmäksi aikaa työhön merimieskirkolla.

Brysselin merimieskirkko

Tule vapaaehtoiseksi

Hae mukaan paikallisvapaaehtoiseksi tai vuosivapaaehtoiseksi. Paikallisvapaaehtoiseksi voit hakea ottamalla yhteyttä sähköpostilla johtavaan sosiaalikuraattoriin Piia Lännenpää – De La Cruziin

Vuosivapaaehtoiseksi haetaan täyttämällä lomake Suomen Merimieskirkon sivulla.

Neljä hymyilevää nuorta naista istuu ulkona aukiolla ja heiluttaa kättä.

Paikallisvapaaehtoiseksi

Asutko Belgiassa ja kaipaat mielekästä tekemistä joko säännöllisesti tai silloin tällöin? Meillä Brysselin merimieskirkolla riittää vapaaehtoistöitä. Voit työskennellä kahvilassa, keittiössä ja kaupassamme.

Voit tehdä osaamisesi mukaan myös muita töitä: esimerkiksi kantoapuna kuormanpurussa, muusikkona tai suntiona jumalanpalveluksissa, lasten kerhojen ja erilaisten ryhmien ohjaajana, kiinteistöhuollossa sekä tapahtumien järjestämisessä.  

Emme tulisi toimeen ilman vapaaehtoistemme erilaisia lahjoja, aikaa ja työpanosta.  

Kysy lisää johtavalta sosiaalikuraattorilta Piia Lännenpää-De La Cruzilta

Parrakas, hymyilevä mies esiliina yllään kaulii taikinaa.

Vuosivapaaehtoiseksi

Kiinnostaako välivuosi ulkomailla? Brysselin merimieskirkolla vuosivapaaehtoiset työskentelevät kahvilassa, keittiössä ja suomalaisessa kyläkaupassa. He osallistuvat myös jonkin verran talon ylläpitoon sekä kiinteistöhuollon tehtäviin ja osallistuvat tapahtumien järjestämiseen. 

Jos sinulla on osaamista lapsiperheiden ja nuorten kanssa toimimisesta, kerro se meille.

Pestin toivottu kesto on yksi vuosi, sopimuksen mukaan lyhyempikin jakso on mahdollinen. Työssä tarvitaan vähintään suomen ja englannin kielen taitoa. Työ edellyttää itsenäistä otetta. Hakijoilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. 

Vuosivapaaehtoiset työskentelevät viitenä päivänä viikossa. 

Merimieskirkko tarjoaa vuosivapaaehtoisille yhden hengen huoneen soluasunnossa, ruoat sekä matkat vapaaehtoistehtävän alussa ja lopussa. Työstä ei makseta rahallista korvausta. Vapaaehtoisille järjestetään säännöllisesti retkiä ja muuta virkistystoimintaa Brysselissä ja lähiseuduilla. 

Kysy lisää johtavalta sosiaalikuraattorilta Piia Lännenpää-De La Cruzilta ja täytä hakemus Suomen Merimieskirkon sivulla.

Tutustu myös näihin